Fiat Ducato,Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Iveco Daily 2.3 3.0 Jtd injektor kiszerelés porlasztó kiszedés

Fiat Ducato, Citroen Jumper, Citroen Relay, Peugeot Boxer, Iveco Daily 2.3 és 3.0 Jtd motorokból porlasztócsúcs kiszedés, injektor kifúrás

Országos kiszállással végzünk berohadt injektorok kiszerelését és kifúrását. Motor és hengerfej sérülése nélkül.

Nagyon nagyon gyakori típusok közé tartoznak, amelybe hajlamos a porlasztó nem kicsit belegyógyulni. Bármivel rángatják, feszítik, kalapálják, előbb törik el a porlasztót mintsem, hogy kijöjjön 🙂 Láttunk olyant aki ráhegesztett egy menetes szárat és kettős tömegű lendkerékkel rángatta néhány napig. Eredmény: Vérhólyag a kézen 🙂 Aztán kihívtak minket, hogy szedjük ki a porlasztókat. Néhány kép a porlasztó kiszerelés kiszedés és kifúrásokból. Speciális erre a célra kifejlesztett hidraulikus porlasztócsúcs kihúzó szerszámokkal dolgozunk. Országban bárhová kimegyünk az Ön műhelyébe is és kiszedjük az injektorokat.

 

Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroen Relay 3.0 16V HDi / JTD EURO 5 porlasztókat beletörték, aztán kihívtak és kiszedtük mindet.
Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroen Relay 3.0 16V HDi / JTD EURO 5 porlasztókat beletörték, aztán kihívtak és kiszedtük az összes injektort. Piezzós porlasztókat használnak ezeken a motorokon 2010-től.
Iveco Daily, Fiat Ducato, Citroen, Peugeot 3.0 JTD,HPI injektor sikeresen kiszedve
Iveco Daily, Fiat Ducato, Citroen, Peugeot 3.0 JTD,HPI injektor sikeresen kiszedve. 2010 előtt modelleken, a régi hagyományos mágnestekercses porlasztókat alkalmazták. Porlasztócsúcs kiszerelés. Injektor kiszedés. Porlasztó kifúrás.
Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroen Relay 3.0 16V HDi / JTD EURO 5 porlasztót beletörték, aztán kihívtak :-)
Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroen Relay 3.0 16V HDi / JTD EURO 5 porlasztót beletörték, aztán kihívtak Szlovákiába. Előttünk egy kinti porlasztó kiszedésekkel foglalkozó csapat jutott el idáig 🙂 Mi meg befejeztük a munkát, vagyis kifúrtuk és kiszedtük az utolsó apró darabig. Hengerfej és motor nem sérül, az égéstérbe garantáltan szennyeződés nem kerül !!!
Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroen Relay 3.0 16V HDi / JTD EURO 5 porlasztót beletörték, aztán kihívtak :-)
Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroen Relay
3.0 16V HDi / JTD EURO 5 porlasztót beletörték, aztán szóltak, hogy baj van, most már jó lenne valaki aki kitudja szedni a porlasztócsúcsokat.
fiat ducato 3.0 jtd beletört porlasztó kiszedve
Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroen Relay
3.0 16V HDi / JTD EURO 5 porlasztócsúcs kiszedve és a helyei kitakarításra várnak.